Knock!!! Knock!!!

Meh la masuk...tak der per lah...just main masak-masak, jalan-jalan dengan my family, jumpa kawan-kawan lama, layan karenah anak-anak dan lain-lain ler. Ada banyak resepi tapi simple jer..alah janji leh kenyang...enjoy lah yer....

Tuesday, November 3, 2009

Birthday Aiman 23 oktober 2009

Dah besar anak mama ni...thn depan leh pergi sekolah lak...celebrate dengan family jer lah yer Aiman..next time kalau ader masa dan dimurahkan rezeki kita wat parti...





kek tu besar sampaikan tuan dia pun tak nampak


besday kek with Thomas the train...


biar abang tolong yer dik...abg dah tak sabar nak makan ni...

1 comments:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....